please Wait...


"Neked már rég ZES-nek kéne lenned!"  Tamás

Zumbatomic - Zumba gyerekeknek

A Zumbatomic a legújabb gyermek-fitness program!

A latin táncokkal ötvözött, egész világon végigsöprő ZUMBA fitness őrület kifejezetten gyermekek részére kifejlesztett formája. Az életkoruknak megfelelő kis koreográfiák úgy kerültek kialakításra, hogy az garantáltan elfárasztja az energiával teli gyerkőcöket.

Előnyei:

  • fejleszti a mozgáskoordinációt, egyensúlyérzéket;
  • javítja a koncentrációt, testtartást, anyagcserét;
  • növeli az önbizalmat...

A vidám zenékre végzett gyakorlatok sikerélményt, szórakozást jelentenek, miközben a lurkók új barátokra lelhetnek a jókedvű csapatban. A rendszeres mozgás nagyon fontos egy erős, felnőtt szervezet megalapozásában!

Az órákra 4-10 éves gyerekeket várunk!


A Zumbatomic története:


Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer egy nagyon okos tudós, Tomic úr. Kis segédeivel hosszú éveken át kutatta laboratóriumában a boldogság szérumát. Egy napon rábukkant a titkos receptre, mely meglepő módon nem matematikai képleteket és kémiai vegyületeket rejtett, hanem egy fantasztikus vidám ritmusú zenét.

Amint ezt meghallgatta, Tomic úr rögtön táncra perdült és akkor jött csak rá, hogy a boldogsághoz nem kell más, mint egy jó zene és a mozgás! Azóta is újabb és újabb táncokat talál ki nektek, hogy ezt a boldogságot minden gyereknek megmutassa!

Aki nem hiszi, járjon utána: kattints a videora és gyere el Zumbatomic órára!

Zumba órarendhez kattints ide!

Világosi Gabi

Zumba instruktor

 

+36 30 450 5748

info@zumbagabi.hu

A ZUMBA®, ZUMBA FITNESS®, ZUMBATOMIC®, ZUMBA GOLD®, és ZUMBATHON® védjegyek a Zumba Fitness, LLC tulajdonai, jogi védelem alatt állnak, felhasználásuk szigorú szabályokhoz kötött. Világosi Gabriella hivatásos zumba instruktor jogosult ezen nevek használatára. Zumba Székesfehérvár, Zumba Budapest - Zumba edzések Székesfehérváron és Budapesten