please Wait...


"te vagy a legjobb, olyan mint Tanya"  Zsuzsi

Zumba

A Zumba® a világ legújabb fitness trendje!

A Zumba® egy egyedülálló fitness program, melynek különlegessége abban rejlik, hogy minden testrészt megmozgat, zsírégető, állóképességi és tonizáló edzés is egyben! A rövid koreográfiákba becsempészett erősítő gyakorlatok úgy formálják a domborulatokat, hogy azt észre sem lehet venni a fergeteges party-hangulat és pörgős zenék miatt.
Könnyű, szórakoztató, mégis hatékony, hiszen egy órás tréning alatt kb. 600 kalória égethető el.

A fantasztikus hangulat a forró latin ritmusoknak köszönhető. A ZUMBA óra résztvevői megismerhetik a salsa, merengue, cumbia, quebradita, reggaeton, samba, axe, flamenco, hastánc alaplépéseit, mindenki számára gyorsan elsajátítható és leegyszerűsített módon.

Az órák látogatásához nem kell tánctudás, bármikor be lehet kapcsolódni.
Az edzéseken úgy szabadulhatsz meg a fölös kilóktól, hogy közben remekül szórakozol, és még táncpartnerre sincs szükséged!
Legfontosabb pszichikai hatása pedig a nagy adag pozitív életenergia!

A Zumba® sztori:

A Zumba sztori Kolumbia Cali nevű városában kezdődött a 90'-es évek közepén. Beto Perez aerobik és latintánc oktató egyik alkalommal, mikor megérkezett aerobik órájára, észrevette, hogy otthon felejtette aerobik zenéit. Nem volt mit tenni, gyorsan elővette táskájából kedvenc latin gyűjteményét, amely csak tradicionális salsa, merengue és cumbia slágerekből állt és ezekre improvizálva tartotta meg az edzést. A vendégek egy óra után azonnal rajongóvá váltak. A véletlenből megszületett egy új és forradalmi fitness koncepció, a Zumba® Fitness Party™.

A zumba szó a zumbear igéből, kolumbiai szlengből ered. Azt jelenti „gyorsan mozogni, és szórakozni”. Más latin nyelveken pedig bulit, partyt jelent.

Speciális Zumba® óratípusok:

  • Zumba Gold® elsősorban az aktív idős korosztály alacsonyabb intenzitású edzésprogramja, hamarosan az órarendben!
  • Zumbatomic® a gyerekek Zumbája. Az órán vicces koreográfiákat és mellesleg angol/spanyol nyelvet tanulhatnak a gyerekek, hiszen a mozdulatok a szöveghez igazodnak. Habitustól, egyéniségtől függően 4-12 éves korig ajánlott. Keresd az órarendben!
  • Zumba Toning™ A Toning súlyzókkal végzett Zumba óra még hatásosabb alakformáló és a zenét is feldobja, hiszen úgy zizeg benne az anyag, mint a rumbatökben.
  • Aqua Zumba™ az igazi medencés party. Mindenkinek, kor nélkül ajánlott. A Zumba® formula és filozófia hagyományos aqua fitness gyakorlatokkal ötvözve.

 

Betoval is találkoztam Orlandóban :)

Világosi Gabi

Zumba instruktor

 

+36 30 450 5748

info@zumbagabi.hu

A ZUMBA®, ZUMBA FITNESS®, ZUMBATOMIC®, ZUMBA GOLD®, és ZUMBATHON® védjegyek a Zumba Fitness, LLC tulajdonai, jogi védelem alatt állnak, felhasználásuk szigorú szabályokhoz kötött. Világosi Gabriella hivatásos zumba instruktor jogosult ezen nevek használatára. Zumba Székesfehérvár, Zumba Budapest - Zumba edzések Székesfehérváron és Budapesten