please Wait...


"zumbasztikusan jó a honlapod :))"  Noémi

Magamról

Világosi Gabi vagyok, az első székesfehérvári ZUMBA oktató. Ez a tény teljesen felforgatta az életemet.

2010. áprilisáig szinte még megfogalmazni sem tudtam, hogy mit keresek. Letettem az asztalra, amit kellett, 2 diplomát (BGF, Külkereskedelmi Főiskola és Corvinus Egyetem), nyelvvizsgákat és dolgozni kezdtem, de közben mindig éreztem, hogy hiányzik valami. Már az oviban kijelentettem, hogy az ének-zeneibe szeretnék járni, aztán különböző hangszereken és énekelni tanultam. A zene szeretete később más irányt vett és belépett az életembe a TÁNC, elindult a keresgélés! Jártam versenytáncra, akrobatikus rock and roll-ra, balettra, jazz-táncra, kortárs táncra és cirkuszi akrobatikára is. Visszaszállva a földre elvégeztem a TOSZ Modern-Kortárs Tánc akkreditált oktatói képzését, de még mindig nem tudtam, hogy mire lesz jó mindez...

2010. márciusában, egy csütörtöki napon történt. A legnépszerűbb közösségi portálon, osztrák barátnőm kitörő örömmel adta ismerősei tudtára, hogy milyen szuper "zumba" órán vett részt aznap. Gondoltam, utánajárok, mi lehet az, ami ennyire feldobta őt, és akkor találtam rá életem első ZUMBA video-jára. Abban a percben éreztem, hogy EZ AZ! Másnap részt vettem életem első óráján, és szombaton már regisztrált voltam az első magyarországi ZUMBA Instructor képzésre!

Azóta egyre csak lelkesebb és lelkesebb vagyok, hiszen az órákon az arcokat nézve naponta újra élhetem azt a bizonyos érzést, ami az első órán engem is hatalmába kerített.

Fantasztikus eszközre leltem a ZUMBÁban, mert nem csak nekem okoz örömöt, hanem mások életét is egészségesebbé, vidámabbá, elégedettebbé, energikusabbá tehetem vele. Nagyon hálás vagyok ezért és hiszem, hogy a ZUMBA adta boldogságot Veletek is megosztani, ez az én feladatom.

gabi pic.

ZUMBA instructor convention

ZES = Zumba Education Specialist

Világosi Gabi

Zumba instruktor

 

+36 30 450 5748

info@zumbagabi.hu

A ZUMBA®, ZUMBA FITNESS®, ZUMBATOMIC®, ZUMBA GOLD®, és ZUMBATHON® védjegyek a Zumba Fitness, LLC tulajdonai, jogi védelem alatt állnak, felhasználásuk szigorú szabályokhoz kötött. Világosi Gabriella hivatásos zumba instruktor jogosult ezen nevek használatára. Zumba Székesfehérvár, Zumba Budapest - Zumba edzések Székesfehérváron és Budapesten